Twitter Updates

Thursday, May 17, 2007

Scrisoare de amor nebun

Draga Domnule Poteras,

Locuiesc in Sectorul 6 al capitalei de ceva vreme. Am vazut zone virane transformate de retaileri si chioscurile de unde-mi luam seminte si Cola inainte de meciuri devenind istorie. Si de curand, sub obladuirea dumneavoastra, am vazut Parcul Drumul Taberei transformat dintr-o zona verde, intr-una beige.

De cand sunteti Domnia voastra primar, pot spune ca totul s-a degradat. Dorinta noastra de conservatorism a devenit realitate: infrastructura a stat pe loc, strazile au devenit din ce in ce mai aglomerate, spatiile verzi nu mai sunt deloc asa. Vreau sa va multumesc pe aceasta cale pentru chicioasele felicitari trimise cu diverse ocazii. Sa stiti ca le-am reciclat!

Va multumim si pentru Targul de covoare romanesti (chiciose si ele) pentru care ati sacrificat niste falnici copaci din amintitul parc. Si pentru evenimentul european in care in mod suspect si fara legatura cu f-un referendum, aparea un NU si o stampila. NU ratati evenimentul! Sunteti subtil...

Va multumim pentru ca putem concura la capitolul sport extrem pentru copii cu locurile de joaca. Daca scapa din ele fara teasta sparta, cu dinti in gura si fara hepatita ne declaram niste parinti fericiti. Ma refer la numeroasele gunoaie generate de lipsa cosurilor aferente si la faptul ca leaganele din cel mai oribil metal, finisate in asa fel incat sa-ti lasi pantalonii in ele si toboganele ruginite desi au pe ele 30 de straturi de vopsea sunt plasate direct pe ciment! Inteligent! Nu exista oare niste norme in cazul asta? A... normele sunt numai pentru gradinitele particulare. La cele de stat si in locurile publice nu se aplica!

Va multumim pentru locurile de parcare de la piata. Mai ales ca sunt singurele! Va multumim pentru ca investiti nepasare si indiferenta in mersul nostru zilnic la serviciu! Personal, va multumesc din suflet ca gestionati asa de bine acest cartier, incat deja am inceput sa-mi caut apartament in Titan!

Cat mai este pana la alegeri domnule Poteras?

Cu deosebita simpatie,
Je.

No comments:

About Me

My photo
Ma impart intre zona de HR in care profesez (nu consider ca in Romania este inca o industrie) si intre viata mea personala fascinant de banala. Gasiti aici coordonatele fascinantei banalitati; coordonatele vietii profesionale sunt localizate altundeva.