Twitter Updates

Tuesday, March 10, 2009

Top 5 jucarii pe care (nu) trebuie sa le achizitionati

Pe locul 5 stau circuitele de orice fel. Ocupa jumatate de camera cel putin si sunt de o inutilitate la fel de dureroasa ca impactul accidental om-circuit pe timp de noapte.

Pe locul 4 sunt jocurile de costruit, mai ales cele care implica surubele si alte accesorii minuscule. Recunosc ca m-am chinuit zadarnic sa construiesc un elicopter motorizat din niste bari metalice gaurite si sunt adult. Pe cutiile lor nu ar trebui sa scrie "interzis copiilor sub 3 ani" ci "recomandabil celor incarcerati pe viata sau pensionarelor care au ramas fara cablu TV in timpul telenovelei favorite". Altfel nu vad de ce ai avea determinarea de a finaliza asa ceva!

Pe locul 3 pun PSP-ul. Copilul intra in transa, nu mai are nevoie nici de apa, nici de mancare atunci cand se joaca cu el. Adultii din jur pierd brusc constiinta varstei si se bat la propriu cu copii lor sau ai altora pentru respectivul dispozitiv. Ajuta mult atunci cand vreti sa va bucurati de momente de singuratate. Linistea nu poate fi insa garantata!

Pe locul 2 stau la loc de cinste jocurile cu zaruri de tipul "Nu te supara frate!". Se cunoaste ca nu sunt testate, intrucat unele trasee dureaza in medie o ora. Este in regula cand partenerii de joaca sunt copii, este criminal cand trebuie sa te joci chiar tu, adultul!

Pe locul 1, castigator la puncte si prin KO concomitent, este Roata Olarului. Face atata dezastru in jur, incat recunosc ca am uitat pentru o ora de toata problemele vietii preocupata fiind sa bomban pe stramosii care au vrut musai vase de lut (adica ce aveau cele metalice?) si pe cei care au inventat bateriile.

No comments:

About Me

My photo
Ma impart intre zona de HR in care profesez (nu consider ca in Romania este inca o industrie) si intre viata mea personala fascinant de banala. Gasiti aici coordonatele fascinantei banalitati; coordonatele vietii profesionale sunt localizate altundeva.