Twitter Updates

Tuesday, April 17, 2007

Te vezi la stirile PRO TV

Am vazut aseara la stirile orei tarzii un renumit head-hunter, un fel de Cristian Andrei al recrutarii, pe D-l Butnoiu. Si se facea ca ne arata acesta cum se face hedhanting la TV, cu un candidat speriat, imbracat la costum, ramas probabil fara job, atat timp cat nu-i era frica ca-l vede sefu' la striri si un calculator performant avand in dotare o aplicatie cu interfata prietenoasa (era cu galben).

Serios acum D-le Butnoiu! Respect pentru numele creat, dar nu mai mintiti poporul cu televizorul! Ce ne-ati aratat dvs acolo: cautarea intr-o baza de date si un interviu relaxat zica-se, desi biroul ala mare si gol arata a sala de judecata, se cheama tentativa de publicitate. Si inca una urata! La fel de urata ca cea din articolul despre head-hunting in care va plangeati de neseriozitatea tinerilor care nu vin la interviu. Pai ce, si juniorii se vaneaza?

Trebuie sa dau de DD si sa testez tehnic un candidat in direct. O clarvazatoare stie cineva, ca as vrea sa-i si prevedem trecutul omului?

No comments:

About Me

My photo
Ma impart intre zona de HR in care profesez (nu consider ca in Romania este inca o industrie) si intre viata mea personala fascinant de banala. Gasiti aici coordonatele fascinantei banalitati; coordonatele vietii profesionale sunt localizate altundeva.